VÅRA BUSSAR

Totalt har Taxi Nyberg 22 fordon bestående av toppmoderna bussar och minibussar. Samtliga bussar är utrustade med alkolås. Här presenteras ett urval av våra bussar.

Antal sittplatser: 57-59 + guide
Antal av denna typ: 3

Med märken Volvo, Neoplan och MAN har vi tre bussar i denna kategori. Alla moderna turistbussar med komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klimatanläggning, alkolås, DVD, GPS, kaffekokare, korvkokare, dragkrok till släpkärra och toalett. Den senare av dem har även 230V uttag vid alla platser i bussen.

Antal sittplatser: 49 + guide
Antal av denna typ: 3

Vi har tre bussar av denna storlek, alla av märket MAN. Självklart är även dessa bussar utrustade med komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klimatanläggning, alkolås, DVD, GPS, kaffekokare, korvkokare, dragkrok till släpkärra och toalett. De senare av dem har även 230V uttag vid alla platser i bussen.

Antal sittplatser: 34 + guide
Antal av denna typ: 2

Trotts sin ringa storlek är dessa utrustade med alla bekvämligheter så som komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klimatanläggning, alkolås, DVD, 230V uttag, GPS och toalett.

Antal sittplatser: 19-23
Antal av denna typ: 6

Med märken Mercedes och Volkswagen har vi totalt 6 fordon i denna storlek, framförallt går dessa i vår skoltrafik men det händer att de även kör andra uppdrag. De är alla utrustade med alkolås, klimatanläggning och några är även utrustade med mikrofon för guidning.

Antal sittplatser: 14-17
Antal av denna typ:
4

Dessa används framförallt för vår skoltrafik och några av dem finns även utrustade med bakgavellyft för personbefordran med rullstol. De är alla utrustade med alkolås och klimatanläggning.

Antal sittplatser: 8-9 (inkl. chaufför)
Antal av denna typ: 4

Våra minibussar används i huvudsak i vår skoltrafik. Dessa går även att hyra från oss. De är alla utrustade med alkolås, klimatanläggning och dragkrok.

Katalog

Bläddra i vår katalog online.

 

Sociala medier

Följ oss på sociala medier för senaste nytt.

Miljö- och kvalitetscertifierade

     

HGL Buss

Bolag som ingår i koncernen HGL Buss AB:

Integritetspolicy | Samtycke Cookies | Användarvillkor