Våra bussar - Taxi Nyberg Buss

VÅRA BUSSAR

Totalt har Taxi Nyberg 22 fordon bestående av toppmoderna bussar och minibussar. Samtliga bussar är utrustade med alkolås. Här presenteras ett urval av våra bussar.

Antal sittplatser: 57-59 + guide
Antal av denna typ: 3

Med märken Volvo, Neoplan och MAN har vi tre bussar i denna kategori. Alla moderna turistbussar med komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klimatanläggning, alkolås, DVD, GPS, kaffekokare, korvkokare, dragkrok till släpkärra och toalett. Den senare av dem har även 230V uttag vid alla platser i bussen.

Antal sittplatser: 49 + guide
Antal av denna typ: 3

Vi har tre bussar av denna storlek, alla av märket MAN. Självklart är även dessa bussar utrustade med komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klimatanläggning, alkolås, DVD, GPS, kaffekokare, korvkokare, dragkrok till släpkärra och toalett. De senare av dem har även 230V uttag vid alla platser i bussen.

Antal sittplatser: 34 + guide
Antal av denna typ: 2

Trotts sin ringa storlek är dessa utrustade med alla bekvämligheter så som komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klimatanläggning, alkolås, DVD, 230V uttag, GPS och toalett.

Antal sittplatser: 19-23
Antal av denna typ: 6

Med märken Mercedes och Volkswagen har vi totalt 6 fordon i denna storlek, framförallt går dessa i vår skoltrafik men det händer att de även kör andra uppdrag. De är alla utrustade med alkolås, klimatanläggning och några är även utrustade med mikrofon för guidning.

Antal sittplatser: 14-17
Antal av denna typ:
4

Dessa används framförallt för vår skoltrafik och några av dem finns även utrustade med bakgavellyft för personbefordran med rullstol. De är alla utrustade med alkolås och klimatanläggning.

Antal sittplatser: 8-9 (inkl. chaufför)
Antal av denna typ: 4

Våra minibussar används i huvudsak i vår skoltrafik. Dessa går även att hyra från oss. De är alla utrustade med alkolås, klimatanläggning och dragkrok.

Katalog

Bläddra i vår katalog online.

Sociala medier

Följ oss på sociala medier för senaste nytt.

Miljö- och kvalitetscertifierade

     

HGL Buss

Bolag som ingår i koncernen HGL Buss AB:

Integritetspolicy | Samtycke Cookies | Användarvillkor