Klicka här för att komma till bläddringsbar katalog >>

 

Om Taxi Nyberg

TAXI NYBERG - HYRSERVICE AB

Företaget grundades 1990 av Robin Nyberg då taxi avreglerades och konkurrensen blev fri. 1993 gick Joachim Nyberg in som delägare. Taxi Nyberg har varit ett familjeföretag med flera familjemedlemmar i stommen och många års erfarenhet, då bröderna Nybergs far köpte sin första taxi 1977, och bröderna växte in i åkarbranschen. Taxi Nyberg ingår sedan sommaren 2008 i koncernen Höglandets Invest AB, med säte i Nässjö.

Taxi Nybergs motto har alltid varit att framföra säkra transporter med kunden i centrum, alltså är service vår specialitet där vi försöker ha fingertoppskänsla när det gäller kundkontakt och val av fordon. Flexibilitet, försöka spegla kunden, att utvecklas och hitta nya vägar är viktigt för oss.

Vi säljer transporter av olika slag. Vi kör företagstaxi, d.v.s. till tåg och flyg med företagskunder och även godstransporter, som t.ex. akuttransporter där ett speciellt gods måste vara framme vid en viss tid. Vi har behörighet att köra specialtransporter såsom handikappbussar, bårtaxi.

På bussidan servar vi alla tänkbara kunder, såsom företag, föreningar, skolor och har även ett eget reseprogram med olika resor.

Vi ingår i Bussbranschens riksförbund. 

 
   
Restips från Taxi Nyberg  
 
Breviksvägen 40, 575 33 Eksjö  Tel: 0381-121 00  Fax: 0381-386 86  E-post: info@taxinyberg.se