Klicka här för att komma till bläddringsbar katalog >>

 

Skol-, företags- och föreningsresor

Skolresor
Taxi Nyberg Buss hjälper er skolklass att ordna skolresan. Vi syr ihop ett paket på endagars- eller flerdagarsresa, beroende på vad ni vill göra. Ni kan även boka bara bussen, när ni själva bestämt resmål. Vi kör alla slags resor, t ex Liseberg, där vi bl a kan erbjuda paket till mycket förmånligt pris innehållande bussresa, inträde, åkpass, matkupong. Alternativt också båttur med Paddan, besök på Universeum eller Elfsborgs fästning.

Hör av er för en offert!

Företagsresor
Taxi Nyberg Buss är det givna alternativet när Ditt företag behöver transport med buss eller taxi. Vi har minibussar med 8-9 platser och 10 helturistbussar med plaster från 32 till 60. När det gäller bussresor så hjälper vi till att skräddarsy resan med mat, logi, teater eller andra upplevelser etc., helt enligt Dina önskemål.

Välkommen till oss och diskutera Dina resplaner!

Föreningsresor
Låt Taxi Nyberg Buss bli Din naturliga samarbetspartner när Din förening skall göra sina sedvanliga resor och utflykter. Vi har en stor och fin busspark med nya och moderna helturistbussar i olika storlekar. Vi hjälper till med resförslag, planering, beställer mat och logi och i övrigt allt ni önskar. Om så önskas ordnar vi reseledare och vill ni ha bussfika för att spara tid och pengar så ordnar vi det också.

Välkommen till oss när Din förening behöver hjälp med reseplanering eller bara hyra en buss!

 
   
Restips från Taxi Nyberg  
 
Breviksvägen 40, 575 33 Eksjö  Tel: 0381-121 00  Fax: 0381-386 86  E-post: info@taxinyberg.se