ALLA VÅRA RESTYPER

För att göra det lite enklare att hitta på vår sida har vi delat in våra resor i olika restyper, här hittar ni allt från shoppingresor till Ullared och flygresor till Sydafrika. Klicka på länken under respektive restyp för att komma vidare och se vilka resor vi har under respektive kategori.

BUSSRESOR

Här har vi samlat alla våra resor med buss, vi kör alltid med våra komfortabla turistbussar och har trevliga reseledare och chaufförer med på resan. Vi göra allt för att det ska bli en trivsam resa ombord på våra bussar.

Se våra BUSSRESOR >>

FLYGRESOR

Här har vi samlat våra flygresor. Självklart åker du buss från hemorten till flygplatsen och sedan väl på plats blir ni väl omhändertagna av våra reseledare. Transporter och utflykter går med lokala bussar och många av utflykterna ingår i resan.

Se våra FLYGRESOR >>

KRYSSNINGAR

När det kommer till kryssningar har vi både resor där kryssningen är själva målet eller bara en del av resan. Kryssningar brukar i regel innebär en trevlig stund ombord med god mat och dryck. Inget går väl upp mot att bo på ett hotell som flyttat på sig under natten.

Se våra KRYSSNINGAR >>

SHOPPING

Våra populära shoppingresor, här erbjuder vi både dagsresor till Ullared och Puttgarden och våra 2- och 3-dagarsresor med övernattning i Burg. När bussen är full åker vi hemåt igen och då kan man njuta av det man handlat även efter att resan är avslutad.

Se våra SHOPPINGRESOR>>

JUL- OCH NYÅRSRESOR

Självklart kör vi även jul- och nyårsresor, resmålen kan variera lite från år till år. Få en bra start på julen och få riktig julstämning. Eller passa på att få ett bra avslut på året och en bra start på det nya.

Se våra JUL- OCH NYÅRSRESOR >>

TEATER-, SHOW- OCH MUSIKALRESOR

Vi kör till teatrar och shower lite varstans i landet, sommarteatrar i Falkenberg och Kalmar eller större uppsättningar i Stockholm, Göteborg och Malmö. När ni reser med oss blir ni alltid väl omhändertagen både innan och efter föreställningen och ofta är även middag inkluderad i priset.

Se våra TEATER-, SHOW- OCH MUSIKALRESOR >>

Katalog

Bläddra i vår katalog online.

 

Sociala medier

Följ oss på sociala medier för senaste nytt.

Miljö- och kvalitetscertifierade

     

HGL Buss

Bolag som ingår i koncernen HGL Buss AB:

Integritetspolicy | Samtycke Cookies | Användarvillkor