ï»ż Restyper - Taxi Nyberg Buss

ALLA VÅRA RESTYPER

För att göra det lite enklare att hitta pÄ vÄr sida har vi delat in vÄra resor i olika restyper, hÀr hittar ni allt frÄn shoppingresor till Ullared och flygresor till Sydafrika. Klicka pÄ lÀnken under respektive restyp för att komma vidare och se vilka resor vi har under respektive kategori.

BUSSRESOR

HÀr har vi samlat alla vÄra resor med buss, vi kör alltid med vÄra komfortabla turistbussar och har trevliga reseledare och chaufförer med pÄ resan. Vi göra allt för att det ska bli en trivsam resa ombord pÄ vÄra bussar.

Se vÄra BUSSRESOR >>

FLYGRESOR

HÀr har vi samlat vÄra flygresor. SjÀlvklart Äker du buss frÄn hemorten till flygplatsen och sedan vÀl pÄ plats blir ni vÀl omhÀndertagna av vÄra reseledare. Transporter och utflykter gÄr med lokala bussar och mÄnga av utflykterna ingÄr i resan.

Se vÄra FLYGRESOR >>

KRYSSNINGAR

NÀr det kommer till kryssningar har vi bÄde resor dÀr kryssningen Àr sjÀlva mÄlet eller bara en del av resan. Kryssningar brukar i regel innebÀr en trevlig stund ombord med god mat och dryck. Inget gÄr vÀl upp mot att bo pÄ ett hotell som flyttat pÄ sig under natten.

Se vÄra KRYSSNINGAR >>

SHOPPING

VÄra populÀra shoppingresor, hÀr erbjuder vi bÄde dagsresor till Ullared och Puttgarden och vÄra 2- och 3-dagarsresor med övernattning i Burg. NÀr bussen Àr full Äker vi hemÄt igen och dÄ kan man njuta av det man handlat Àven efter att resan Àr avslutad.

Se vÄra SHOPPINGRESOR>>

JUL- OCH NYÅRSRESOR

SjÀlvklart kör vi Àven jul- och nyÄrsresor, resmÄlen kan variera lite frÄn Är till Är. FÄ en bra start pÄ julen och fÄ riktig julstÀmning. Eller passa pÄ att fÄ ett bra avslut pÄ Äret och en bra start pÄ det nya.

Se vĂ„ra JUL- OCH NYÅRSRESOR >>

TEATER-, SHOW- OCH MUSIKALRESOR

Vi kör till teatrar och shower lite varstans i landet, sommarteatrar i Falkenberg och Kalmar eller större uppsÀttningar i Stockholm, Göteborg och Malmö. NÀr ni reser med oss blir ni alltid vÀl omhÀndertagen bÄde innan och efter förestÀllningen och ofta Àr Àven middag inkluderad i priset.

Se vÄra TEATER-, SHOW- OCH MUSIKALRESOR >>

Katalog

BlÀddra i vÄr katalog online.

Sociala medier

Följ oss pÄ sociala medier för senaste nytt.

Miljö- och kvalitetscertifierade

     

HGL Buss

Bolag som ingÄr i koncernen HGL Buss AB:

Integritetspolicy | Samtycke Cookies | Användarvillkor